Stiri

Peugeot ar putea pregati un 208 GTi mai performant

De 26 august 2013No Comments

Dupa succesul inregistrat de Sébastien Loeb in cursa de la Pikes Peak, constructorul francez intentioneaza sa scoata pe piata o editie limitata a modelului 208 GTi, cu care sa marcheze acest moment.

Denumita simplu 208 GTi Pikes Peak Edition, seria limnitata se va deosebi de restul modelelor 208 GTi prin kit-ul de caroserie si insemnele “Peugeot Sport”, precum si cu ajutorul jantelor din aliaj cu design specific si a anvelopelor cu talon mic.

Modificarile din habitaclu nu sunt numeroase, insa Peugeot va instala o placa cu ajutorul careia va numerota exemplarele seriei limitate si va oferi ca echipare standard tapiteria din piele si sistemul multimedia cu ecran tactil.

Modificarile cele mai importante se afla sub capota unde motorul turbo de 1,6 litri dezvoltat in colaborare cu BMW va primi inca 30 CP, ceea ce va ridica puterea maxima la 230 CP. Deasemenea, Peugeot a pregatit o setare mai sportiva a suspensiei si a inlocuit sistemul de franare cu unul mai performant.

Daca acest model va fi aprobat pentru productie, va fi prezentat pana la sfarsitul acestui an si va fi disponibil la vanzare la inceputul lui 2014, cu un pret de plecare pentru Franta de 25.700 de euro.

Share

Leave a Reply

19 + 18 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373