Stiri

Peugeot Citroen il numeste pe Carlos Tavares viitorul CEO

De 27 noiembrie 2013No Comments

PSA Peugeot Citroen a anuntat oficial ca il va numi, de la 1 ianuarie 2014, pe Carlos Tavares, fost COO Renault, in functia de presedinte al consiliului de administratie.

Tavares va prelua, in cursul anului viitor, si functia de CEO a companiei, urmand sa-l inlocuiasca pe Philippe Varin, care planuieste sa se retraga la cei 61 de ani ai sai. Carlos Tavares a parasit compania Renault in luna august, dupa o cariera de trei decenii in cadrul companiei franceze.

Principalul scop al mandatului lui Tavares va fi legat de reechilibrarea financiara a grupului PSA si de extinderea in noi regiuni a operatiunilor Citroen si Peugeot.

Thierry Peugeot, presedintele Consiliului Supervizor al PSA, a declarat: „Prin alegerea lui Carlos Tavares in locul lui Philippe Varin, Consiliul Supervizor ofera continuitate strategiei de restructurare si dezvoltare care a inceput acum cativa ani”. Pana la sosirea lui Tavares, interimatul va fi asigurat de Varin. 

Share

Leave a Reply

eighteen + 7 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373