Stiri

Peugeot Citroen tinteste 15 state americane pentru revenirea pe piata din SUA

De 18 iulie 2018No Comments

Grupul PSA nu a ascuns deloc intentia de a reveni pe piata nord-americana iar acum prezinta cele 15 state din SUA pe care le vizeaza in mod direct.

Larry Dominique, CEO-ul Peugeot Citroen pentru operatiunile nord-americane a dezvaluit o lista cu statele care sunt interesate la propunerile constructorului auto. Printre ele regasim Arizona, California, Florida, Georgia, Illinois, Maryland, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, North Carolina, Texas, Virginia si Washington.

Impreuna, statele americane mentionate cumuleaza 62% din vanzarile de pe piata din SUA. Si mai important, clientii din aceste regiuni administrative sunt mult mai receptivi la masinile din import, pe fondul unui nationalism auto tot mai propununtat pe piata larga din SUA.

Masinile Peugeot Citroen vor trece si granita de nord din SUA pentru a ajunge in Canada, unde sunt vizate regiunile Alberta, British Columbia, Ontario si Quebec. PSA nu a decis inca ce brand vor comercializa in SUA si Canada, iar termenul inaintat pentru o eventuala lansare este 2026, timp suficient pentru ca francezii sa dezvolte modele care sa intalneasca specificul pietei nord-americane.

Share

Leave a Reply

14 − 1 =