Stiri

Peugeot prezinta Exalt concept

De 8 aprilie 2014No Comments

Peugeot a prezentat, inaintea Salonului Auto de la Beijing, noul concept Exalt, un coupe cu patru usi care reprezinta o evolutie a prototipului Onyx. Francezii au ales piata chineza si potentialul ei nemarginit pentru a pune in fata publicului un coupe cu patru usi si un tren de rulare Hybrid4.

Conceptul utilizeaza un motor pe benzina si un propulsor electric capabile sa ofere in regim combinat o putere de 340 cai. Marca franceza face o descriere interesanta exteriorului, pe care il numeste un amestec de otel pur si si textile eficiente.

Combinatie este inspirata direct din natura, mai precis din pielea de rechin. Peugeot nu a oferit inca imagini cu interiorul, insa se presupune ca materialele textile vor sta la baza unui intreb din care mai fac parte elemente precum piele, otel si lemn.

Peugeot Exalt isi va face aparitia oficiala in 20 aprilie, in prima zi a Salonului Auto de la Beijing.{gallery}Peugeot Exalt{/gallery}

Share

Leave a Reply

eighteen + 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373