Stiri

Peugeot RCZ R ridica stacheta la 260 CP

De 10 iulie 2013No Comments

Peugeot s-a tinut de promisiune si iata ca, dupa ce anul trecut la Paris a introdus conceptul RCZ R, ne prezinta acum versiunea de serie cu acelasi nume, care isi va face debutul la Goodwood Festival of Speed.

Diferentele estetice fata de concept sunt inexistente, cu exceptia vopselei negru mat si a siglei “R” care se gaseste acum pe grila radiatorului. Aceasta indica faptul ca avem in fata cel mai puternic Peugeot de serie, capabil sa produca 260 CP. Acestia provin de la acelasi motor cu patru cilindri de 1,6 litri care echipeaza si versiunea standard, unde produce “doar” 200 CP. In afara de sigle, noul model are suspensia mai joasa cu 10 mm, jante de 19” si discuri de frana cu diametrul de 380 mm pentru performante dinamice superioare.

Pe langa cresterea puterii motorului cu 60 CP, RCZ R este mai usor cu 17 kg, ceea ce ii permite sa accelereze pana la 100 km/h in mai putin de sase secunde. Consumul mediu anuntat de constructor este de 6,3 l/100 km.

Interiorul primeste scaune profilate tapitate cu o combinatie de piele Nappa/Alcantara si un volan sport cu diametrul mai mic. Ptru variante de culoare vor fi disponibile, Nera Black, Moroccan Red, Opal White si Mercury Grey. Peugeot va demara vanzarile pentru RCZ R la inceputul lui 2014. 

Share

Leave a Reply

four × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373