Stiri

Piata americana da semne de revenire

De 8 aprilie 2013No Comments

Pentru constructorii mai norocosi, cifrele de vanzari pe luna martie arata o revenire a pietei americane de automobile la nivelul din 2007.

Cresterea semnificativa a vanzarilor de masini noi in luna marie a acestui an indica o revenire a pietei americane de automobile.

In comparatie cu anul trecut, Chrysler a inregistrat o crestere a vanzarilor cu 5%, ajungand la un total de 172.000 de unitati, valoare pe care compania americana nu a mai atins-o din 2007.

Succesul noilor modele Fusion si Escape au adus si pentru Ford o revenire a numarului de masini vandute la nivelul anului 2007. Cresterea fata de anul trecut este de 6%, cu un total de 238.000 de unitati vandute.

De acelasi succes s-au bucurat si constructorii japonezi, Nissan inregistrand cel mai bun an din istorie cu un total de 137.000 de vehicule. Honda a avut o crestere importanta de 7,1% cere se situeaza insa sub nivelul estimat de constructorul japonez.

Share

Leave a Reply

one × 2 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373