Stiri

Pilot american, arestat pentru ca a concurat baut

De 23 iulie 2013No Comments

Juha Kankkunen, cvadrublu campion mondial in WRC, primul care a reusit aceasta performanta, ar fi povestit ca a concurat si beat. Cum Juha Kankkunen este finlandez, a fost crezut de multi iar mitul s-a raspandit.

Anii romantici din lumea motorsportului s-au dus de mult iar acum totul inseamna disciplina si rigoare, cel putin atunci cand te afli in competitie. Nu acelasi lucru se poate spune despre unele curse automobilistice, de nivel inferior, din Statele Unite. Un barbat din San Jose a fost arestat de politie dupa ce a concurat beat intr-o cursa de masini disputata pe un oval acoperit cu o suprafata noroioasa. Evenimentul a avut loc in Watsonville Ocean Speedway, in San Jose, California. 

Leslie Charles Hunter, un participant in varsta de 64 de ani, a concurat haotic si a incetinit mai multi adversari prin stilul sau incoerent. Un politist local, care a asistat la eveniment, l-a verficat dupa cursa pe concurentul suspect si l-a arestat sub acuzarea de condus sub influenta bauturilor alcoolice. In ciuda amatorismului acestei competitii locale, dedicate in mod special spectatorilor care merg la curse pentru a vedea accidente si nu pentru un spectacol automobilistic in adevaratul sens al cuvantului, condusul sub influenta alcoolului este strict interzis.

Intamplarea aduce aminte de vremurile de inceput ale curselor cu masini, cand participantii de origini nobile nu se deranjau sa urce in masinile de curse de la acele vremuri fara sa consume alcool inainte.  http://www.youtube.com/watch?v=sV6MAkPwccY

Share

Leave a Reply

13 + three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373