Stiri

Pininfarina dezvaluie spatele hypercarului PF0

De 29 august 2018No Comments

Dupa prezentarea privata de la Pebble Beach, Pininfarina a ales sa publice o imagine cu spatele noului sau supercar disponibil in prezent sub forma de concept. Pininfarina PF0 va fi produs in serie si va fi un hypercar cu un design exceptional.

Noua imagine publicata de casa de design italiana dezvaluie o configuratie cu adevarat unica pentru posteriorul unui hypercar. Ceea ce intriga din start sunt stopurile de lumini subtiri amplasate pe cele doua aripi extensibile ale spatelui. Cel mai probabil, nu este vorba doar de o solutie estetica in cazul celor doua aripi spate, ele urmand sa joace si un rol aerodinamic.

Din imagine putem desprinde faptul ca noul concept nu dispune de oglinzi conventionale, se observa deflectorul imens si flapsurile care tin loc de eleron. Pininfarina anunta ca prezentarea privata din cadrul Pebble Beach a generat reactii extraordinare din partea potentialilor clienti care au vazut vehiculul suta la suta electric.

Italienii promit ca trenul de rulare electric va face posibila accleratia de la 0 la 100 km/h in mai putin de 2 secunde, viteza maxima va depasi 400 km/h iar autonomia bateriei va fi de circa 500 km. Versiunea de serie a hypercarului va fi prezentata anul viitor la Salonul Auto de la Geneva.

Share

Leave a Reply

4 × 5 =