Stiri

Polestar lanseaza o noua cheie digitala si un upgrade pentru aplicatii

De 3 mai 2021mai 5th, 2021No Comments
; ; ; ;

Datorita unui update over-the-air, Polestar 2 a primit o noua cheie digitala, functie ce permite proprietarilor sa isi foloseasca smartphone-ul pe post de cheie. In plus, au fost adaugate noi imbunatatiri aplicatiilor integrate la bordul masinii. Securitatea si criptarea au reprezentat o tema de maxima prioritate a proiectului de dezvoltare a cheii digitale. Un total de 18 senzori Bluetooth sunt plasati in masina si pe exteriorul sau, comunicand cu telefonul asociat, securizand autentificarea si usurand accesul in masina si pornirea acesteia.

Producatorul anunta ca digital key este imuna la asa numitele atacuri informatice, pentru ca nu opereaza pe frecventa radio, iar semnalul Bluetooth criptat depinde in totalitate de dispozitivul conectat in raza fizica a senzorilor. Complementar cheii digitale, aplicatiile Polestar includ acum si informatii despre starea masinii: statusul bateriei, pornirea climatizarii si armarea/dezarmarea de la distanta. 

De asemenea, Polestar 2 va avea un nou algoritm de pre-incalzire a bateriei pentru imbunatatirea autonomiei, o revizuire a calculului autonomiei, cu un algoritm mai liniar si o adaptare a suporturilor pentru incarcarea wireless a telefoanelor, pentru cele mai noi modele lansate. 

Share