Stiri

Polestar si CAKE au prezentat o editie speciala a e-mopedului Makka

De 31 decembrie 2022ianuarie 6th, 2023No Comments

Cele doua marci electrice, Polestar si CAKE reitereaza colaborarea din 2021, cand au lansat mopedul electric CAKE Makka Polestar, in culoarea Polestar Snow mat. Succesul a fost imediat, seria limitata fiind sold out in scurt timp.

De acesta data, CAKE Makka este vopsita in culoarea bleu sky, lansata prima data de conceptul electric Polestar roadster. In afara de nuanta speciala, mopedul este dotat cu un far ingustnsi amortizoare furnizate de compania Ohlins, un nume din zona premium a segmentului. In spate a fost prevazut si un suport detasabil, care poate fi configurat cu diverse functii, precum cutie, grilaj sau sa.

CAKE Makka Polestar atinge o viteza maxima de 45 km/h si are doua moduri de rulare, extended range si balanced performance. Este vanduta si livrata de CAKE, dar editia speciala Polestar este disponibila exclusiv in showroomuri selectionate Polestar, la un pret de 4.350 lire sterline.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373