Stiri

Politia din Dubai continua achizitia de supercaruri

De 6 noiembrie 2013No Comments

Fortele de politie din Dubai au cel mai avansat parc auto dintre toate fortele de ordine din lume. Este de notorietate ca politia din emiratul arab detine o flota de supercaruri complexe. Asta nu-i impiedica ca din cand in cand sa faca achizitii noi.

Nivelul de opulenta al bogatei metropole arabe a crescut cu inca patru nume de top: Audi R8, un Mercedes SL 63 AMG, un Nissan GT-R dar si un Mercedes G-Class Brabus. Patrulele de politie dispun deja de masini precum Aston Martin One-77, Ferrari FF, Lamborghini Aventador sau Mercedes SLS AMG.

Noile achizitii au fost prezentate cu ocazia Salonului Auto de la Dubai. Uniforma alb-verde a politiei din Dubai face parte din coloristica noilor super-masini de patrula. Modelul Brabus dispunde de un motor V8 de 5.5 litri cu 700 cai putere si un cuplu maxim de 960 Nm.

Nivelul de performanta nu este facut public, dar unele estimari vorbesc de un srint pe prima suta de 5,1 secunde si o viteza maxima de 230 km/h. Masina de teren Mercedes G-Class poate fi remarcata si prin jantele imense din aliaj, de 23 de inch.{gallery}Brabus G-Class{/gallery}

Share

Leave a Reply

nineteen + 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373