Stiri

Porsche 718 Boxster Spyder va imprumuta motorul lui 911 GT3

De 23 noiembrie 2017No Comments

Cea mai performanta versiune Porsche 718 Boxster va continua traditia preluand denumirea Spyder, dar sub capota va fi montat un propulsor aspirat cu sase cilindri boxer, asemanator cu cel care anima modelul 911 GT3.

Constructorul german vrea sa le ofere fanilor o experienta unica la bordul modelolui 718 Boxster Spyder, in special celor care nu au preciat propulsoarele turbo cu patru cilindri ce echipeaza modelele inferioare.

In urma cu doi ani, Boxster Spyder folosea acelasi motor pe care il gaseam si pe 911 Carrera S, insa generatia urmatoare urca stacheta cu un propulsor aspirat de patru litri, similar cu ce putem gasi pe 911 GT3. Evident, Porsche va avea grija ca performantele sa nu fie aceleasi, dupa estimarile celor de la Autocar noul Boxster Spyder urmand sa aibe la dispozitie aproximativ 425 CP.

Exchiparea standard va include  cutie de viteze manuala cu sase trepte, insa optional acesta va putea fi imlocuita cu una PDK cu sapte rapoarte. Pentru reducerea masei totatle si performante mai bune, Porsche va elimina, la cerere, instalatia multimedia sau climatizarea, dar asta nu inseamna ca veti plati mai putin.

Share

Leave a Reply

twelve + seventeen =