Special

Porsche 911 GT2 RS, Exclusive Series, Carrera 4 GTS si model R intra in galeria Tiriac Collection

De 8 august 2018No Comments

Pasionatii auto care trec pragul expozitiei Tiriac Collection au ocazia sa admire, incepand cu data curenta, cele mai noi patru modele Porsche 911 intrate in colectie – modele de exceptie, cu povesti si performante la fel de puternice: 911 GT2 RS, 911 Carrera 4 GTS, 911 Exclusive Series si 911 R.

„Inca de la lansarea Tiriac Collection in 2013, am dorit sa impartasesc pasiunea mea pentru masini cu publicul larg. Modelele nou introduse in galerie completeaza gama bolizilor pe patru roti. Sunt masini care, dincolo de aspectul lor impresionant, spun o poveste despre forta, excelenta si precizie”, a declarat domnul Ion Tiriac in cadrul evenimentului de lansare a modelelor Porsche 911, gazduit de galeria Tiriac Collection.

“Ca distribuitori si pasionati ai marcii Porsche in Romania, este foarte important pentru noi sa vedem ca piese de o valoare exceptionala din istoria de 70 de ani a acesteia si-au gasit loc intr-o colectie privata la Bucuresti si pot fi admirate de toata lumea, gratie generozitatii domnului Ion Tiriac.

Fiecare dintre aceste automobile are o poveste extraordinara – de la recorduri de circuit la perfectiune aerodinamica, de la caracteristici si performante exclusiviste la fosti proprietari cu renume in lumea sportului mondial – si ma refer aici la Simona Halep. Fiecare dintre ele este un trofeu si ne bucuram sa le putem vedea pe toate la un loc, in acest loc, la Tiriac Collection”, a precizat domnul Alin Tapalaga, Director General al Porsche Inter Auto.

Odata cu introducerea Porsche 911 GT2 RS, Tiriac Collection se poate mandri cu cel mai puternic model 911 construit vreodata de Porsche, avand nivelul de performanta al unei masini super sportive, cu design aerodinamic si costructie usoara, ce ii confera o alura atletica.

Porsche 911 Carrera 4 GTS este un model ce imbina performanta pistei de curse cu o prezenta extrem de sportiva pe sosea. Exemplarul inclus in Tiriac Collection ii apartine Simonei Halep. Aceasta l-a primit din partea organizatorului Turneului Campioanelor de la Singapore, ca urmare a pozitionarii pe locul I in clasamentul WTA feminin Ia finalul anului 2017. Acest fapt explica personalizarea exemplarului cu terxtul „SH #1”, aplicata in zona pragurilor. Simona Halep a decis sa includa aceasta unitate Porsche 911 in galeria Tiriac Collection.

Modelele Porsche 911 Exclusive Series si Porsche 911 R sunt, la randul lor, masini sport pur-sange, produse in editii limitate de 500, respectiv 991 unitati la nivel mondial. Exemplarele intrate astazi in colectie prezinta, de asemenea, elemente deosebite de personalizare, ce le confera un statut pe masura apartenentei la Tiriac Collection.

Tiriac Collection este prima galerie auto personala din Romania deschisa publicului, care reuneste modele auto si moto emblematice, atat clasice, produse incepand cu anul 1899, cat si de ultima generație, apartinand celor mai importanti producatori auto din lume.

Share

Leave a Reply

two × one =