Stiri

Porsche 911 primeste un cort de pavilion pentru iesirile in natura

De 26 septembrie 2022septembrie 28th, 2022No Comments
; ; ; ;

Daca posesorii unui 911 cautau pana acum circuite, ori drumuri virajate unde sa isi puna la treaba caii putere, iata ca producatorul le mai da o tema cat se poate de ingenioasa. Divizia Porsche Tequipment a dezvoltat un cort de pavilion pentru doua persoane, care se poate monta pe sistemul de transport de pe acoperis la 911 si la alte modele (Macan, Cayenne, Panamera si Taycan), atat cu barele de amarare cat si fara ele.

In pozitia extinsa, cortul masoara 258 x 257 x 118 cm, cu dimensiunea interioara a planului de dormit de 210 x 130 cm. In standard sunt incluse o saltea polyfoam, doua ferestre laterale si una la partea de sus, fermoare rezistente la apa. Cantareste 56 de kg, iar atunci cand se pliaza in ordine de mers, dimensiunile devin 146 x 140 x 33 cm, fiind indicat ca viteza de deplasare sa nu depaseasca 130 km/h. Sarcina utila a cortului (oameni plus bagaje), atunci cand masina este oprita la campare, este de 190 kg.

Cortul este personalizat la exterior cu logo-ul Porsche, ambele ferestre laterale pot fi deschise pentru aerisire, in vreme ce exista inclusiv o plasa antiinsecte pentru a tine departe zburatoarele nedorite. Pretul comunicat de Porsche pentru piata germana este de 4.980 euro, cu taxe incluse. In curand divizia Tequipment va oferi si alte accesorii, precum patura cu incalzire si un organizator de incaltaminte.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373