Stiri

Porsche 911 Targa 4S Exclusive Mayfair Edition

De 6 august 2015No Comments

targa

Porsche a prezentat oficial o noua editie speciala a lui 911 Targa 4S – Exclusive Mayfair Edition. Asa cum ii spune si numele, modelul limitat la 10 exemplare este semnat de divizia Porsche Exclusive si plateste tribut celor 11 victorii obtinute de Porsche la Targa Florio.

Cursa in sine a inspirat Porsche sa creeze modelul 911 Targa. Tocmai de aceea, editia speciala are un numar de elemente stilistice retro, care culmineaza cu tapiterie in carouri a scaunelor si jantele cu cinci spite din aliaj si finisaj negru. Nu sunt multe lucruri de spus despre acest Porsche 911 Targa 4S care se adreseaza in mod special fanilor apropiati ai marcii care sunt indragostitit de masinile clasice.

Se estimeaza ca sub capota va lua loc un motor de 3.8 litri cu sase cilindri in linie, capabil sa dezvolte pana la 400 de cai putere si un cuplu maxim de 440 Nm.

Porsche s-a limitat la prezentarea unui clip video cu noua editie limitata si nu a oferit deocamdata primele fotografii oficiale. https://www.youtube.com/watch?v=1s4Yklxm17c

Share

Leave a Reply

6 + twenty =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373