Stiri

Porsche 911 Turbo Lime Gold

De 6 februarie 2014No Comments

Porsche Exclusive, departamentul special al marcii germane, infiintat din 1986 si dedicat personalizarii modelelor, a creat un Porsche 911 Turbo doar pentru a arata ce poate oferi programul special de personalizare.

Vopsit la exterior cu Lime Gold Metallic, modelul special a fost prevazut cu jante de 20 inch finisate intr-un glossy negru, nuanta folosita si la conturul blocurilor optice sau pentru celebrele guri de aerisire de pe aripile spate. 

Spatele lui 911 Turbo a suferit modificari la nivelul stopurilor de lumini iar etrierele de frane au fost vopsite intr-un galben special. Peisajul de la interior este unul exclusivist mai ales datorita contrastului creat intre tapiteria din piele maro inchis si tapiteria Lime Gold a scaunelor.

Intregul aranjament Porsche 911 Turbo Lime Gold este doar una dintre variantele pe care Porsche Exclusive  o poate pune la dispozitie. {gallery}Porsche Lime Gold{/gallery}

Share

Leave a Reply

19 + eleven =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373