Stiri

Porsche a prezentat noul 911 Turbo S Exclusive Series

;;;;;;;;

Porsche a prezentat noul 911 Turbo S Exclusive Series, cel mai puternic 911 Turbo S creat pana acum.  Noul model este in fapt o editie speciala care vine cu un exterior  vopsit in nuanta Golden Yellow Metallic si imbogatit cu dungi racing din fibra de carbon care pleaca de pe capota si se termina pe acoperisul automobilului.

Designerii au mizat pe praguri laterale din fibra de carbon si jante de 20 inch prevazute cu accente in aceeasi nuanta cu cea a caroseriei. Posteriorul masinii a primit un mic redesign, gratie noului spoiler dar si a noului eleron din pachetul Turbo Aerokit.

Printre noutatile aduse de Exclusive Series se mai numara sistemul unic de evacuare din inox. In cabina, noul 911 Turbo S Exclusive Series dispune de scaune sport invelite in piele perforata, insertii in culoarea caroseriei si captuseala a acoperisului din Alcantara. Nu lipsesc accentele din fibra de carbon sau placutele cu numar individual al fiecarui exemplar din aceasta editie.

Puterea masinii provine de la un motor de 3.8 litri cu 6 cilindri in linie, propulsor care dezvolta 600 cai putere si 750 Nm. Plusul de 27 cai putere pe care ii ofera aceasta editie limitata face posibila accleratie de la 0 la 100 km/h in 2,9 secunde si atingerea vitezei maxime de 330 km/h.

Modelul dispune de tot pachetul sportiv necesar, cum ar fi franele ceramice, directie pe rotile spate, Porsche Dynamic Chassis Control, Sport Chrono si Porsche Active Suspension Management.

Share

Leave a Reply

12 − five =