HighlightStiri

Porsche adauga versiunea GTS noului Cayenne

De 12 iunie 2020No Comments
;;;;;;;;;

Noile Cayenne si Cayenne Coupe sunt acum disponibile si in versiunea GTS. Daca vechea generatie miza pe un V6 biturbo de 3.6 litri, acum Porsche ridica stacheta si monteaza sub capota un V8 biturbo de 3.996 cmc, care dezvolta 460 CP intre 6.000 – 6.500 rpm si 620 Nm intre 1.800 – 4.500 rpm, mai mult cu 20 CP, respectiv 20 Nm comparativ cu vechiul model. Noul Cayenne GTS accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,8 secunde (4,5 sec. cu Sport Plus), viteza maxima atingand 270 km/h.

Sistemul de evacuare a fost la randul sau modificat pentru a livra o experienta auditiva superioara. Standard, sunt cate doua terminale duble in fiecare extrema a caroseriei, dar Porsche ofera si un pachet optional, cu doua evacuari ovale centrale, disponibil deocamdata doar pentru GTS Coupe. In viitor, va putea fi comandat si pentru Cayenne Turbo Coupe, in combinatie cu pachetul optional Lightweight Sports Package.

Suspensia standard cu arcuri clasice, aduce o reducere cu 20 mm a garzii la sol si include Porsche Active Suspension Management (PASM) si Porsche Torque Vectoring plus (PTV Plus). Jantele stock au 21 de inci, iar pentru sistemul de franare, exista doua optiuni: PSCB (invelis de tungsten al discurilor) si PCCB (ceramic). Contra-cost poate fi montata suspensie pneumatica (ce reduce suplimentar garda la sol cu 10 mm), cu punte spate directoare si sistem activ antiruliu.

Din punct de vedere vizual, versiunile GTS se deosebesc prin detaliile specifice, dar ofera in standard si pachetul Sport Design. Farurile si stopurile sunt nuantate mai intunecat, jantele sunt negre, la fel ca si prizele de aer frontale, conturul geamurilor laterale, terminalele esapamentului si logo-ul Porsche din spate. La interior, Alcantara se combina cu aluminiul finisat in culoare neagra, iar scaunele cu reglaj electric pe opt directii sunt special dedicate noilor modele GTS. Porsche Cayenne GTS si GTS Coupe pot fi deja comandate, iar primele exemplare vor fi livrate in luna iulie.

Share

Leave a Reply

two + twelve =