Stiri

Porsche angajeaza personal de F1 dar neaga revenirea in Marele Circ

De 22 octombrie 2013No Comments

Porsche a continuat sa nege o eventuala implicare in Formula 1. Zvonurile privind intrarea marcii premium din Stuttgart in Marele Circ au inceput odata cu dezvoltarea unui program de motorsport.

Ele nu s-au oprit aici si au continuat sa sugereze ca din 2014, Porsche va concura in F1 cu Mark Webber pilot.  Pe langa semnarea unui contract cu Webber, adus direct din Formula 1, Porsche a angajat si alti specialisti ai Marelui Circ precum Fritz Enzinger, Alex Hitzinger, Mike Krack sau Urs Kuratle.

Divizia de motorsport instalata la Weissach a fost prevazuta cu toate dotarile de top, inclusiv un tunel de vant pentru teste, iar toate aceste lucruri au nascut speculatiile care spun clar ca Porsche planuieste in secret revenirea in Formula 1.  

Insa marca germana continua sa infirme aceste zvonuri. Nu mai departe de saptamana trecuta, un oficial Porsche a spus clar ca ei sunt devotati curselor GT si proiectului Le Mans.

Nu sunt planuri pentru Formula 1”, a spus purtatorul de cuvant de la Porsche. Cu toate acestea, revista de casa de la Porsche a scapat o informatie care ar contrazice pozitia oficiala a companiei.

In ultimul numar se mentioneaza ca Hans Mezger a fost angajat de Porsche pentru ca Formula 1 se intoarce in epoca turbo din 2014. Mezger a fost cel care a dezvoltat motorul McLaren TAG-Porsche in anii 80, castigator al titlului mondial. Purtatorul de cuvant Porsche a fost pus in dificultate de relevarea acestui caz si a comentat ca este „ciudat”.

Share

Leave a Reply

twelve − two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373