HighlightStiri

Porsche Macan facelift, fara motorizari diesel

De 26 iulie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Porsche a prezentat versiunea restilizata a crossoverului Macan, iar marea noutate o reprezinta schimbarile aduse posteriorului, in timp ce partea frontala ramane in linii mari la fel aducand prospetime doar prin introducerea LED-urilor in varianta standard.

Noutatea adusa designului posterior constan in dunga luminata care uneste cele doua stopuri de lumini, un artificiu estetic care face trimitere la Cayenne sau Panamera. Modelul lansat in 2014 a primit odata cu facelift-ul noi culori de caroserie, precum Miami Blue, Dolomite Silver Metallic, Crayon si Mamba Green Metallic. La exterior, Porsche a recurs la noi seturi de jante, disponibile cu dimensiuni de 20 si 21 inch.

In cabina, principala noutate este vizibila la nivelul consolei centrale care gazduieste un touchscreen mai mare, dar si noul volan inspirat din 911. Porsche Macan facelift aduce o aplicatie de telefon prin care posesorii isi pot inregistra experientele off-road.

Macan dispune, de asemenea, de un parbriz incalzit si un sistem de ionizare pentru clima. Noul model promite un comportament dinamic mai bun, gratie imbunatatirilor aduse de inginerii Porsche. Desi Porsche nu a mentionat nimic despre motorizari in prezentarea faceliftului tinuta la Shanghai, discutiile pe aceasta tema au relevat ca Macan facelift va renunta la motorizarile diesel.

 

Share

Leave a Reply

one × 3 =