Stiri

Porsche marcheaza 30 de ani de Supercup cu un exemplar special

De 11 iulie 2022No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Parte a programului Sonderwunsch, Porsche a dezvoltat un exemplar 911 GT3 bazat pe monoposturile 911 GT3 Cup care participa in Porsche Supercup. Competitia aniverseaza 30 de ani, fiind una dintre seriile FIA care se desfasoara pe aceleasi circuite ca si Formula 1. 

A fost creat un singur exemplar 911 GT3 – 30 years, vopsit multicolor cu opt nuante: GT Silver Metallic, Agate Grey Metallic, high-gloss Black, Meteorgreymetallic, Parliamentgreymetallic, Volcanogreymetallic, Grigiogranitometallic si Diamondblackmetallic. Producatorul chiar a specificat in comunicatul de presa ca nu a folosit nici macar un singur sticker sau folie autocolanta. 

Logo-ul aniversar, cifra “30” vopsita auriu, se regaseste pe usi si capota. De asemenea, numele celor 29 de campioni ai Porsche Superup se regasesc trecute pe eleronul spate, tot cu vopsea aurie. Trebuie mentionat ca dupa vopsirea fiecarei componente a caroseriei, masina a fost asamblata manuala la Porsche Exclusive Manufaktur.

Logo-ul aniversar apare si in interior, pe plansa de bord si embosat in tetiere, in vreme ce scaunele au pe centru o zona bicolora, gen sah, de culoare negru/auriu. Incepand cu sezonul 2021, masina de curse a fost bazata pe actuala generatie 911 (992), avand o putere de 510 CP.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373