Stiri

Porsche marcheaza revenirea la Le Mans cu o editie limitata 911 Carrera S

De 11 iunie 2014No Comments

Mult astepata revenire a constructorului german in cursa de 24 de ore de la Le Mans a avut loc in sfarsit, iar cei mai cu dare de mana dinre fani pot cumpara cu acesta ocazie editia limitata “Martini Racing Edition”.

Construta pe baza modelului Carrera S, editia speciala este dispomibila doar in alb sau negru, ambele variante avand culorile Martini ce au adus faima prototipurilor Porsche din anii ’70.

Pe langa vopseaua speciala, Porsche a adaugat modelelor Martini Racing Edition spoilerele din pachetul “Aerokit Cup”, in timp ce habitaclul primeste scaune sport, praguri luminate si un volan “racing”, iar plansa de bord este vopsita in culoarea exteriorului. Nu lipsesc nici dotarile de confort, toate modelele urmand sa fie echipate standard cu tapiterie din piele, scaune reglabile electric si sistem audio Bose.

Propulosrul boxer cu sase cilindri ramane neschimbat, asadar 911 Martini Racing Edition va dispune de 400 CP ce pot imprima masinii 100 km/h dupa doar 4,1 secunde. Pentru a adauga mai multa “greutate”, Porsche va construi doar 80 de exemplare ale serie 911 Martini Racing Edition ce vor fi disponibile pe toate pietele unde acesta marca este prezenta, mai putin Statele Unite.

{gallery}Porsche 911 Martini Racing Edition{/gallery}

Share

Leave a Reply

4 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373