Stiri

Porsche Panamera facelift

De 8 aprilie 2013No Comments

Versiunea restilizata a modelului Porsche Panamera vine cu o estetica usor regandita si noua versiune Panamera S E-Hybrid.

Porsche Panamera facelift a fost dezvaluit pe internet, dupa ce prestigioasa publicatie britanica Autocar a rupt embargoul stabilit asupra imaginilor oficiale.

Versiunea restilizata a modelului arata cateva schimbari esentiale, adoptand practic o noua parte frontala si noi blocuri optice. De asemenea, si partea din spate primeste unele modificari la nivelul barei si a stopurilor de lumini.

Cea mai importanta noutate adusa de faceliftul care va fi expus in premiera la Shanghai este lansarea versiunii Panamera S E-Hybrid, care utilizeaza un motor V6 de 3.0 litri, un motor electric si o baterie pe litiu-ion. In aceasta configuratie, modelul va dispune de nu mai putin de 410 cai putere, cu un timp de acceleratie pe prima suta de 5,5 secunde si o viteza maxima de 269 km/h.

Utilizarea tehnologiei hibrid va permite un consum ireal pentru un Porsche, cifrele oficiale sugerand o medie de 3,1 litri la 100 km. Pentru a ajunge la aceasta cifra va fi folosit intens motorul electric, care poate asigura o autonomie de maxim 35 km si poate propulsa vehiculul pana la 133 km/h. Versiunea Panamera S va adopta un motor V6 biturbo de 3.0 litri care va dezvolta 413 cai putere si 521 Nm.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

one + 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373