Stiri

Porsche planuieste un Cayenne Coupe

De 5 mai 2014No Comments

Urmatoarea generatie Cayenne va avea doua versiuni de caroserie deoarece Porsche intentioneaza sa concureze direct cu modele ca BMW X6, Mercedes MLC sau Range Rover Sport.

Noul model va avea o forma mai dinamica si o garda la sol mai mica, iar habitaclul va oferi cel mai probabil loc pentru patru persoane. La baza va sta noua platforma MLB pusa la punct de Audi ce va fi „elemenul de legatura” intre urmatoarele SUV-uri premium ale grupului Volkswagen.

„Avem  in proiect de ceva vreme lansarea unei versiuni mai sportive pentru Cayenne. Problema a fost capacitatea de productie insuficienta de la uzina din Leipzig si vanzarile foarte bune ale modelului Cayenne” a declarat un oficial al companiei.

Cum era de asteptat, noul SUV nu va afecta productia modelelor sport, Boxster, Cayman si 911, uzina din leipzig urmand sa fie extinsa pana la intrarea in productie a celei de-a treia generatii Cayenne ce va avea loc in 2017. Versiunea Coupe va ajunge pe piata un an mai tarziu si va fi cu 15-20% mai scumpa fata de varianta de baza.

Share

Leave a Reply

3 + 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373