HighlightStiri

Porsche prezinta noile 718 Boxster T si 718 Cayman T

De 19 decembrie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Dupa Porsche 911 Carrera T, marca germana prezinta noile versiuni 718 Boxster T si 718 Cayman T. Noile modele germane aduc in prim plan motorul turbo de 2.0 litri si 4 cilindri care dezvolta 295 cai putere si 380 Nm. Propulsorul este oferit fie alaturi de o cutie manuala in 6 trepte, fie alaturi de un PDK.

Atat Porsche 718 Boxster T cat si Porsche 718 Cayman T accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4,7 secunde daca sunt echipate cu transmisia PDK sau in 4,9 secunde in varianta cu transmisie manuala. In modul Sport Plus, modelele pot ajunge la 275 km/h.

Daca motorul provine de la versiunea standard, noul 718 T dispune in plus de sistem Porsche Active Suspension Management, capabil sa reduca garda la sol cu 20 mm. De asemenea, nu lipsesc elemente precum torque vectoring sau diferential blocabil spate.

Din punct de vedere estetic, noua gama 718 T nu aduce mari schimbari in afara capacelor de oglinzi  in nuanta Agate Grey sau jantelor de 20 inch cu finisaj special, embleme cu denumirile modelelor si evacuare sport cu iesirile vopsite pe negru.  La interior se observa volanul si scaunele sport, ultimele dintre ele fiind asezonate la nivelul tetierelor cu inscriptia „718”, plus cateva alte accente care dau o nota particulara noilor modele Porsche.

Insa cea mai importanta schimbare adusa consta in eliminarea sistemului de infotainment, masura luata pentru a reduce masa vehiculului. In orice caz, cei care isi doresc instalarea lui nu vor fi taxati suplimentar.

Share

Leave a Reply

seventeen + seven =