Stiri

Porsche prioriteaza tinta de 200.000 masini pe an in defavoarea exclusivitatii

De 22 august 2014No Comments

Expansiunea productiei marcii Porsche naste o serie de intrebari privind exclusivitatea brandului german. Insa Porsche a facut deja alegerea clara. Marca din Stuttgart a anuntat ca va extinde productia si se va axa, in urmatorii ani, pe volume, platind astfel pretul unui exsclusivitati mai mari.

Acum un deceniu, Porsche abia vindea 50.000 de masini pe an. N-au trecut multi ani si marca germana a ajuns la 100.000 de masini pe an iar anul trecut a livrat cifra istorica de 160.000 de masini.

Mai mult, in 2018, Porsche doreste sa ajunga la 200.000 de unitati vandute anual, crossover-ul Macan urmand sa fie responsabil pentru aceasta crestere. 

Recent, o serie de rapoarte au sugerat ca Porsche isi va atinge aceasta tinta inca din acest an sau cel tarziu anul viitor. Odata cu intrarea pe segmentul SUV-urilor, Porsche 911 nu a mai putut fi cea mai vanduta masina a marcii. Liderul de acum este Cayenne iar  in curand va deveni Macan.  

Specialistii sustin ca 911 nu va mai ramane mult nici pe locul al treilea in vanzari, Panamera urmand sa-l depaseasca in anii ce urmeaza. Modelele Boxster si Cayman vor fi insa sigur in continuare in coada clasamentului. 

Share

Leave a Reply

14 − 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373