HighlightStiri

Porsche publica cateva imagini cu viitorul sedan electric Mission E

De 22 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ;

Porsche a publicat o serie de imagini teaser cu primul sau model electric – Mission E. Marca germana de lux nu dezvaluie insa mare lucru prin imaginile cu sedanul electric, in afara unor lucruri evidente precum micul portbagaj amplasat sub capota frontala, acolo unde in alte circumstante ar fi stat motorul, stopurile cu LED-uri sau portul de incarcare electric.

Masina electrica programata pentru 2019 apare insa intr-o versiune necamuflata in laboratoarele de testare ale marcii. Se stie deja ca primul Porsche electric va avea 600 cai putere, un timp de acceleratie de la 0 la 100 km/h de 3,5 secunde si o autonomie de circa 500 km. Ceea ce nu se stia pana acum ar fi ca modelul Mission E va surclasa concurenta de pe segment prin ADN-ul sau sportiv.

Porsche se angajeaza, asadar, sa faca cea mai performanta masina electrica, dar si cea mai avansata tehnologic, conform CEO-ului Oliver Blume. Tot el spune ca estimeaza ca din 2030 cel mai sportiv model model Porsche va fi propulsat electric, ceea ce ar insemna ca legendarul 911 ar fi deja un model electric pana atunci.

Oliver Blume a mai precizat ca noul 911 va fi lansat in curand, modelul urmand sa fie o evolutie a actualei generatii, respectand astfel traditia inceputa odata cu prima generatie.

Share

Leave a Reply

fourteen − six =