Stiri

Porsche revine la Le Mans in 2023

De 27 decembrie 2021No Comments
; ; ; ;

Acestea sunt primele fotografii oficiale ce anunta monopostul cu care Porsche la lua startul in 2023 la Le Mans in noua clasa LMDh. Imaginile arata doar putine detalii ale noii masini, dar, asemenea lui 919 Hybrid, acesta va avea un eleron imens. Un element particular de recognoscibilitate este banda orizontala LED, detaliu regasit si pe modelele de serie. Oricum, daca modelele ce vor lua startul in clasa LMDh vor fi apropiate de versiunile de serie, este de asteptat ca masina sa fie derivata din noul 992.

In proiectul Le Mans, Porsche a colaborat cu echipa Penske, responsabila pentru dezvoltarea caroseriei si a modificarilor dedicate curselor de anduranta. De asemenea, in echipa Porsche Motorsport au venit doi piloti noi, care vor fi, cel mai probabil, inclusi in echipa pentru LMDh. Cei doi sunt Dane Cameron si ex-pilotul de Formula 1 Felipe Nasr. La fel de important este si faptul ca monoposturile care vor alerga la La Mans vor participa si in cursele de anduranta de la Sebring si Daytona.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373