Stiri

Porsche spune ca noul Cayenne este mai 911 ca niciodata

De 30 august 2017No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Porsche a dezvaluit versiunea restilizata a modelului Cayenne, inainte de debutul oficial programat la Salonul Auto de la Frankfurt.

Fara sa aduca schimbari estetice semnificative, redesignul SUV-ului de lux s-a axat pe principiul evolutiei si nu al revolutiei. Partea frontala se distinge prin gurile de aerisire largite si noile LED-uri. Porsche sustine ca linia acoperisului a fost coborata pentru a oferi modelului o tinuta mai atletica. In plus, au fost schimbate jantele din aliaj si au fost implementate stopuri de lumini noi.

Cele mai importante noutati sunt vizibile in cabina, unde Porsche a redesenat complet consola centrala, dotata cu un mix interesant de controale digitale si analogice, si a adus un display de 13,2 inch prevazut cu conexiune la internet. Din spatele volanului in trei spite se poate observa ceasul analog flancat de doua display-uri digitale. Portbagajul noului Cayenne facelift creste capacitatea de stocare pana la 770 litri.

Sub capota vor fi disponibile mai multe motorizari, incepand cu un turbo V6 de 3.0 litri si 340 cai putere, conectat la o cutie cu 8 rapoarte si o tractiune integrala. In aceasta motorizare, Porsche Cayenne accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5,9 secunde daca este prevazut cu pachetul Sport Chrono.

In continuare gamei se aseaza Cayenne S, cu motor twin-turbo de 2.9 litri V6 si 440 CP, capabil sa accelereze pe prima suta in 4,9 secunde. Versiunile de inalta performanta vor fi lansate pe piata ulterior.

Share

Leave a Reply

twelve + ten =