MotorsportStiri

Porsche Taycan Turbo S este noul safety car din Formula E

De 18 ianuarie 2022ianuarie 20th, 2022No Comments
; ; ; ; ; ;

Infoliat in culori luminoase si avand pe el logo-urile sponsorilor (Michelin, Tag Heuer, Bosch Julius Bar, Allianz), Porsche Taycan Turbo S a fost prezentat drept noul safety car al campionatului de Formula E. “Suntem mandri ca Formula E a incredintat lui Porsche aceasta sarcina, una care este importanta pentru siguranta pilotilor. Cu Taycan Turbo S, safety car oficial, aducem o contributie importanta sigurantei de pe pista si subliniem, de asemenea, importanta Formulei E pentru Porsche Motorsport.” a declarat Thomas Laudenbach, Vicepresedinte Porsche Motorsport.

Taycan Turbo S ofera 761 CP si va fi vazut pe circuite din orase emblematice, precum Londra, Mexico City, New York, Berlin, Monaco si Seul. Cu functia Launch Control atinge prima 100 km/h in 2,8 secunde, viteza maxima fiind de 260 km/h. Transformarea masinii stock in versiune safety car s-a facut prin adaugarea unui roll cage, scaune sport cu centuri de siguranta in sase puncte, precum si cablaje electrice pentru girofar si sistemul Marelli Logger. Luminile specifice de atentionare au fost incluse in bara frontala, iar la interior a fost montat un extinctor si un sistem high-tech de comunicare. Pilotul care va conduce masina este portughezul Bruno Correia, un veteran al acestui job in Formula E.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373