Stiri

Premiera mondiala pentru Mazda6 Combi la Geneva

De 6 februarie 2018No Comments

Standul Mazda va fi unul dintre cele mai aglomerate de la cel de-al 88-lea Salon Auto International de la Geneva, de luna viitoare. Va prezenta, in premiera mondiala, noua Mazda6 Combi, in premiera europeana noua Mazda6 Sedan si doua modele concept impresionante: Mazda VISION COUPE si Mazda KAI CONCEPT, precum si revolutionarul motor de generatie viitoare pe benzina SKYACTIV-X.

Imbunatatirile aduse Mazda6 sunt cele mai consistente de pâna acum, aducând o calitate si mai crescuta la toate capitolele modelului de referinta al Mazda. Acesta prezinta un design exterior mai matur, mai elegant si rafinat, un interior revizuit semnificativ, inclusiv scaune complet noi, performanta crescuta pentru trenul de rulare SKYACTIV, dinamica imbunatatita, eficienta aerodinamica, antifonare superioara si o gama de elemente de siguranta i-ACTIVESENSE si mai larga, printre care se numara camera 360° si un sistem inteligent de asistenta a vitezei.

Mazda VISION COUPE, recent incoronat „Cel mai frumos concept al anului”, adopta forma de baza a unui coupe cu patru usi fluid. Acesta nu reda miscarea la fel cum o redau alte expresii ale limbajului de design KODO prin caroserie, in schimb exprima o forma simpla, care elimina toate elementele neesentiale, pentru a urma principal „mai putin inseamna mai mult”. In caroserie s-a investit un volum enorm de munca, in special in modul in care este reflectata lumina pe suprafete.

Compacta hatchback Mazda KAI CONCEPT, a carei denumire inseamna „pionier”, ofera primele indicii pentru viitorul marcii Mazda si ilustreaza tehnologiile revolutionare ale companiei si cea mai recenta evolutie a filosofiei de design KODO. Viitoare generatie a arhitecturii vehiculului SKYACTIV, care va adopta trenul de rulare revolutionar SKYACTIV-X, maximizeaza totodata abilitatile corpului uman de a realiza conexiunea ideala intre sofer si masina.

Oferit in exclusivitate de Mazda, SKYACTIV-X este un motor revolutionar, care introduce o metoda inovatoare de combustie, denumita Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI). Motorul SKYACTIV-X, care urmeaza sa devina primul comercial din lume pe benzina care utilizeaza aceasta tehnologie, combina beneficiile motorului pe benzina cu aprindere prin scânteie (energia la turatii ridicate si emisii scazute) cu cele ale unui motor diesel (raspuns rapid si economie de combustibil) pentru a produce un motor crossover care livreaza avantajele ambelor tipuri de agregate.

Share

Leave a Reply

10 + one =