Stiri

Presedintele GM, entuziasmat de ideea unui Corvette hibrid

De 3 septembrie 2013No Comments

Ferrari si McLaren si noile lor supercaruri – LaFerrari respectiv P1 – au reusit sa devina cele mai performante modele din istoria celor doua marci cu ajutorul tehnologiilor de tip hibrid. Astfel a fost deschis drumul pentru un nou segment al categoriei de inalta performanta.

In acesta liga si-a anuntat aparitia si cei de la Nissan, cu un viitor GT-R hibrid. De asemenea, nu este exclus ca viitorul Mitsubishi EVO sa fie tot un hibrid. Noul Corvette Stingray se anunta si el un candidat al acestei categorii, daca inginerii vor reusi sa dezvolte un tren de rulare specific.

Toate date indica ca noul Corvette este ideal pentru statutul de supercar hibrid, chiar daca nu in sensul in care sunt LaFerrari sau McLaren P1. Conditiile legislative privind emisiile vor fi si mai drastice in urmatoarea perioada, iar tehnologiile hibride nu mai pot sta departe de lumea masinilor super performante. Mark Reuss, presedintele GM, a  spus ca „ un Corvette hibrid este o idee excelenta”.

„Cred ca e o idee extrem de atractiva si va fi foarte distractiv sa o punem in aplicare. Va aduce un plus companiei iar oamenii nostri vor fi bucurosi sa o faca”, a declarat Reuss. Viitorul ZO6, despre care se vorbeste pe la colturi ca ar putea primi numele ZO7, va ramane fidel traditiei, insa urmatorul ZR1 ar putea fi candidatul ideal pentru statulul de supercar hibrid in gama lui Chevrolet Corvette.  

Share

Leave a Reply

eighteen − eight =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373