HighlightStiri

Preturi Kia XCeed PHEV si Ceed Sportswagon PHEV in Romania

De 3 martie 2020No Comments

Versiunile Plug-in Hybrid ale modelelor Kia XCeed si Ceed Sportswagon vor fi disponibile in Romania incepand din aceasta primavara. Pretul pentru XCeed PHEV porneste de la 36.414 cu TVA inclus, iar pentru Ceed SW PHEV de la 35.998 cu TVA inclus. Echiparea standard contine, printre altele, climatizare automata, cruise control, asistenta mentinere banda, asistent faza lunga, sistem de monitorizare si avertizare atentie sofer, sistem de asistare evitare coliziune frontala cu automobilul sau pietonul din fata, faruri LED, camera video pentru mers inapoi.

XCeed Plug-in Hybrid si Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid sunt construite la Žilina, in Slovacia, fiind primele modele plug-in fabricate de Kia in Europa. Garantia de sapte ani – 150.000 kilometri, este oferita standard si acopera pachetul de baterii si motorul noului sistem de propulsie.

Sistemul de propulsie combina un pachet de baterii litiu-ion de 8,9 kWh, un motor electric de 44,5 kW si un motor in patru cilindri ‘Kappa’ 1.6 litri GDi (injectie directa benzina).  Puterea totala a sistemului de propulsie este de 141 CP, cu un cuplu maxim de 265 Nm, permitand modelului Ceed Sportswagon sa accelereze de la 0 la 100 kmh in 10,8 secunde, iar lui XCeed in 11 secunde.

Ceed Sportswagon are o autonomie de pana la 60 de kilometri in modul complet electric, in timp ce XCeed ajunge la 58 kilometri. Pachetul de baterii este situat alaturi de rezervorul de combustibil de 37 de litri, sub bancheta din spate, spre deosebire de multe alte automobile plug-in hybrid in care pachetul de baterii ocupa un spatiu din portbagaj.

Ambele modele sunt echipate cu un indicator al gradului de incarcare a bateriei, care poate fi vazut din exterior, sistem de incalzire/ventilatie si aer conditionat doar pentru sofer (“Driver Only”) si sistem telematic Kia UVO Connect, ce ofera informatii despre punctele de incarcare disponibile si permite programarea incarcarii la priza de acasa.

 

Share

Leave a Reply

12 + nineteen =