Stiri

Preturi pentru Romania – noua Honda HR-V porneste de la 32.540 euro, TVA inclus

De 9 septembrie 2021No Comments

Honda HR-V se poate configura si comanda in Romania incepand cu aceasta luna, urmand ca primele livrari sa aibe loc in trimestul 1 al anului viitor. In Romania sunt disponibile doua variante de echipare, Advance cu pret de pornire de 32.540 euro, TVA inclus si Advance Style  (Bi-Tone), 34.540 euro, TVA inclus.

In echiparea standard, noul HR-V dispune de cea mai noua versiune Honda Sensing, tapiterie din piele sintetica si material textil, sistem multimedia Honda Connect 9” cu Wireless Apple CarPlay si Android Auto, bancheta cu sistem Magic Seats, hayon cu actionare electrica, lumini LED si jante de aliaj de 18”. Echiparea de top beneficiaza de un sistem audio premium cu 10 difuzoare, incarcare telefon wireless, culoare caroserie in doua tonuri, bare longitudinale plafon si iluminare activa in viraje.

Noul HR-V este oferit exclusiv cu sistemul de propulsie e:HEV, ce dezvolta o putere totala de 131 CP, respectiv un cuplu maxim de 253 Nm. Este vorba despre i-MMD (Intelligent MultiMode Drive), format dintr-un motor cu ardere interna (107 CP)  si doua motoare electrice (unul cu rol de generator si altul de propulsie).

Sistemul e-HEV are trei moduri de rulare, care se comuta automat, in functie de conditiile de rulare: EV Drive, cand propulsia este strict electrica (bateria furnizeaza energie motoarelor electrice), Hybrid Drive, cand motorul cu ardere interna alimenteaza motorul electric (rotile sunt antrenate exclusiv de motorul electric) si Engine Drive cand motorul cu benzina este conectat direct la roti. 

Honda HR-V e:HEV 2021
Share