HighlightStiri

Prima aplicatie de mesagerie pentru soferi, doar cu numarul de inmatriculare, fara numarul de telefon sau alte date personale

De 16 iulie 2018No Comments

Ce sofer nu a incercat vreodata sa semnaleze in trafic altui sofer ca are usa de rezervor deschisa? Sau ca are pana si trebuie sa traga urgent pe dreapta. Acum aceste mesaje se pot transmite usor, tastand simplu numarul de inmatriculare al masinii in aplicatia pentru soferi, DearCar. Astfel, DearCar este singura optiune de a transmite un mesaj important unui sofer pe care nu-l cunoastem.

Aplicatia a fost ideea antreprenorului George Butunoiu, unul dintre cei mai renumiti head-hunteri din Romania, si isi propune sa aduca un strop de civilizatie in traficul infernal de la noi.

Sunt unul dintre milioanele de soferi din Romania si ma lovesc zilnic de problemele din trafic. Toate acestea ne fac sa fim agresivi la volan si mai nervosi decat e cazul. Tehnologia vine insa in ajutorul nostru. Acum soferii isi pot rezolva problemele civilizat. Daca autoritatile nu ne ajuta sa avem un trafic mai placut, sa facem noi, soferii, tot ce putem pentru o viata mai usoara la volan!” spune George Butunoiu, sofer si antreprenor.

DearCar este disponibila gratuit pe iOS si Android

Aplicatia mai ofera soferilor sau managerilor de flote notificari cu privire la toate datele importante ale masinii: RCA, CASCO, Rovinieta, autorizatia ITP, garantii, etc. Tot ce trebuie sa stie un sofer este numarul de inmatriculare al masinii conduse de cel cu care are nevoie sa vorbeasca, si comunicarea in trafic devine mai facila.

Cum functioneaza DearCar?

Este similara cu alte aplicatii de mesagerie si chat cunoscute, precum WhatsApp, doar ca pentru a comunica intre ei, utilizatorii introduc numarul de inmatriculare al masinii in locul numarului de telefon.

Pentru soferi, inregistrarea in aplicatie se face cu numarul masinii conduse. Pentru contactarea unui alt sofer este suficienta introducerea numarului de inmatriculare al masinii respective in fereastra de conversatie. Daca destinatarul nu a descarcat aplicatia inca, mesajul se salveaza si devine vizibil in momentul in care respectivul isi descarca aplicatia. Detalii si pe site-ul aplicatiei www.dearcar.ro

Cum te ajuta DearCar?

DearCar este utila unui sofer, dar si unui pieton atunci cand are nevoie sa ia legatura cu soferul unei masini, dar nu stie cine este, sau daca se intampla un eveniment in trafic si e nevoie de ajutorul celorlalti participanti. Romanii pretuiesc masina personala mai mult decat alti europeni, fiind al doilea bun important dupa locuinta. Astfel oricine poate contribui semnaland unui sofer o problema observata la masina acestuia.

Versiunea pentru Android: https://goo.gl/AHKbPr
Versiunea pentru iTunes: https://goo.gl/uhK3Vw

Alte functionalitati ale aplicatiei:

  • Notificarea din timp atunci cand urmeaza sa expire asigurarile RCA, CASCO, Rovinieta, autorizatia ITP, garantiile, alte operatiuni cu termene fixe, etc.
  • Stocarea informatiilor masinii intr-un singur loc: serii, date de expirare, copii dupa asigurare, date de contact ale firmelor de service, tractare, asigurare, interventii de urgenta etc.
  • Atentionari din partea Politiei, a Primariei si a altor autoritati cu privire la restrictii si alte informari legate de deszapezire, lucrari publice, blocaje si alte urgente etc.
Share

Leave a Reply

3 × 4 =