Stiri

Prima femeie care castiga premiul MANBEST, pentru cel bun manager

De 22 octombrie 2018No Comments

Linda Jackson, CEO Citroen, este numita cel mai bun manager al anului 2018, MANBEST, de catre juriul european Autobest.

Este o adevarata onoare sa primesc aceasta prestigioasa distinctie. Sunt foarte mandra, iar acest premiu nu este doar la meu, ci si al echipei mele care a depus o munca formidabila. In ultimii 4 ani am repozitionat marca in jurul asteptarilor clientilor si am reinnoit gama noastra in mai putin de 2 ani”, declara CEO-ul Citroen, Linda Jackson.

Linda Jackson, in varsta de 59 de ani, detine o diploma acordata de Universitatea din Warwick, Regatul Unit. Ea si-a inceput cariera in industria auto la MG Rover Europe, unde a ocupat diferite pozitii, in special aceea de Director General pentru Franta, in perioada 2000-2003.

In 2005 ea s-a alaturat marcii Citroen, la inceput in calitate de director financiar pentru divizia UK (Regatul Unit) si apoi pentru Citroen Franta, in perioada 2009-2010. In iulie 2010 ea a fost numita CEO pentru Citroen UK si Irlanda. Incepand cu 1 iunie 2014, Linda Jackson este Director General al marcii Citroen. In iunie 2018, Linda Jackson a primit, de asemenea, premiul  Great British Woman din partea revistei britanice Autocar.

In primul semestru din 2018, Citroen a inregistrat o crestere globala a vanzarilor de 9%, un volum record in Europa in ultimii 7 ani, precum si un avant de 50% in China.

Share

Leave a Reply

15 − eight =