Stiri

Prima imagine cu noul Huracan Evo facelift

De 7 ianuarie 2019No Comments

Dupa o serie de imagini teaser, a aparut si prima imagine oficiala cu versiunea facelift a modelului Lamborghini Huracan Evo, care aduce o serie de noutati subtile designului consacrat al supercarului italian.

Prima si cea mai importanta noutate consta in noul sistem de evacuare care vine cu doua iesiri inserate deasupra deflectorului, asemanatoare cu ceea ce ofera Huracan Performante. In ceea ce priveste designul posterior, Lamborghini a adus cateva modificari modelului facelift prin implementarea unui mic spoiler amplasat deasupra celui de-al treilea rand de stopuri de frane, dar si prin largirea deflectorului cu care este dotat modelul.

Lamborghini a decis cresterea puterii cu 10 cai, motiv pentru care versiunea Huracan  LP 610-4 a fost redenumita in LP 620-4 iar versiunea RWD, LP 580-2, a fost redenumita in LP 590-2. Supercarul asteptat sa debuteze oficial la Salonul Auto de la Geneva va primi si cateva noutati la interior.

Nu mai putin de 23 de butoane vor fi schimbate iar touchscreen-ul care incorporeaza sistemul de infotainment va primi functia de portret si va fi unul complet nou.

Share

Leave a Reply

five + two =