Stiri

Prima imagine cu noul Mercedes S-Class Coupe

De 10 februarie 2014No Comments

Mercedes va lansa oficial noul S-Class Coupe luna viitoare la salonul auto de la Geneva, insa ne putem face o idee despre ce este vorba din acesta imagine “scapata” pe net.

Cum era de asteptat, versiunea cu doua usi pastreaza aceeasi linie impunatoare si designul partii frontale, insa inaltimea mai mica si luneta inclinata creeaza o imagine mult mai dinamica.

Deocamdata nu este disponibila nici o imagine cu interiorul, insa ne asteptam ca acesta sa preia, cu mici schimbari, forma bordului de la versiunea cu patru usi, in timp ce volanul va fi inlocuit cu unul mai sportiv. Un alt element care va scoate in evidenta noul model este lipsa montantului B.

Platforma tehnica va fi preluata tot de la versiunea cu patru usi, insa nu vor fi disponibile toate motorizarile. Constructorul german a ales pentru cel mai mare coupe din gama doar doua, un V8 bi-turbo de 4,7 litri si 455 CP ce va echipa versiunea S550 Coupe, in timp ce S600 va fi animat de un motor V12. Evident, variantele preparate de AMG nu au fost uitate, Mercedes intentionand sa lanseze cel putin unul. Transmisia este asigurata de o cutie de viteze cu sapte trepe ce antreneaza rotile din spate, in timp ce tractiunea integrala va fi oferita ca dotare optionala.

Mai multe detalii despre noul coupe Merces vom afla dupa lansarea oficiala ce va avea loc la salonul auto dela Geneva.

Share

Leave a Reply

seventeen − two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373