Stiri

Prima imagine cu plansa de bord a noului Volkswagen Amarok

De 16 iunie 2022iunie 20th, 2022No Comments

Cu putin timp inainte de premiera noii generatii Amarok, Volkswagen lanseaza o imagine din care reiese ca unitatea centrala a plansei va fi un disply tactil de tip portret. In functie de nivelul echiparii, diametrul va avea intre 10 si 12 inci. Ecranul nu va elimina complet butoanele fizice, de tip push sau rotative, care vor fi prezente, intr-un numar redus, pentru accesarea anumitor functii rapide. Aditional, Amarok va primi peste 30 de sisteme de asistenta, care vor putea fi configurate de pe noul display, 20 dintre ele fiind prezente pentru prima data in gama pick-up-ului.

Totodata, Volkswagen a aratat si o captura de imagine cu bena, pe care va fi embosat numele Amarok. Desenat si conceput in Germania si produs in Africa de Sud, nou model a fost dezvoltat impreuna cu Ford Ranger, a carui platforma o si foloseste.

Amarok are 5.350 mm lungime, cu 100 mm mai mult decat predecesorul sau, iar ampatamentul a crescut cu 175 mm, pana la un total de 3.270 mm. Si sarcina maxima a crescut pana la 1.2 tone, in vreme ce capacitatea de tractare ajunge la 3,5 tone. In functie de piata, vor fi oferite patru dieseluri si un motor cu benzina, cu patru si sase cilindri si cilindree de 2 si 3 litri.

Tractiunea poate fi spate sau 4×4. Farurile cu tehnologie LED sunt echipament standard, cu optiune pentru IQ.Light, adica LED-uri matrix, pe care VW le-a si aratat deja intr-o imagine teaser.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373