Stiri

Prima imagine cu Rolls-Royce Cullinan

Cel mai luxos SUV din lume va fi debuta oficial pe 10 mai anul acesta, dupa cum confirma marca Rolls-Royce, producatorul viitorului model Cullinan.

Inainte ca primul SUV din istoria Rolls-Royce sa fie prezentat, marca britanica de lux a inceput campania de teasere prin care prezinta cate un detaliu al masinii. Prima imagine dezvaluie designul stopurilor de lumini, marcate de ideea de simplitate si eleganta. Rolls-Royce nu doreste sa ofere alte detalii in acest moment, dar in ceea ce priveste designul toate pariurile indica ca noul SUV va miza pe grila masiva a lui Phantom si blocurile optice renctangulare. In plus, Cullinan va dispune de usi spate cu deschidere inversa, sistem dual de evacuare, un mic eleron spate si aripi proeminente.

Cel mai probabil, noul Rolls-Royce Cullinan va fi cu adevarat cel mai luxos crossover de pe piata in principal interiorului oferit de marca britanica, unde sunt asteptate insertii din lemn, accente metalice si un instrumentar de bord digital sau o consola centrala cu controler pe stilul iDrive.

Cea mai interesanta functie din cabina se numeste Viewing Suite, care la apasarea unui buton doua scaune din piele si o masuta de cocktail se deschid automat din sectiunea inferioara a spatelui. Cum noul Cullinan este construit pe platforma limuzinei Phantom, SUV-ul va primi cel mai probabil un motor V12 de 6.75 litri.

Share

Leave a Reply

13 + sixteen =