Stiri

Prima imagine cu viitorul BMW XM Label Red

De 2 noiembrie 2022No Comments

La scurt timp dupa lansarea noului BMW XM – primul automobil de inalta performanta cu sistem de propulsie electrificat din istoria diviziei BMW M GmbH –  pe piata din Romania, bavarezii au publicat pe retelele sociale un instantaneu cu viitorul XM Label Red, versiunea de top a gamei XM.

Fata de un XM obisnuit, ce dezvolta doar 653 CP si 800 Nm, viitorul XM Label Red, ce isi va face aparitia pe piata in toamna anului viitor, se poate lauda cu o putere maxima de 748 CP si un cuplu maxim de 1.000 Nm, cifre care vor permite probabil atingerea unei viteze maxime de aproape 300 km/h dar si a unui timp de demarare 0-100 km/h de sub 4 secunde. Pretul va fi si el pe masura performantelor, asteptarile fiind ca noul XM Label Red sa depaseasca, in echiparile de top, pragul de 250.000 de euro.

Pentru a diferentia din punct de vedere pur vizual varful de gama XM Label Red de un XM normal, bavarezii vor opta, bineinteles, pentru o serie de detalii de culoare rosu aprins, dupa cum se poate observa, care vor scoate numaidecat in evidenta cel mai puternic model BMW din istorie. XM Label Red urmeaza a fi fabricat la aceeasi uzina BMW din spartanburg, statele Unite, unde va fi produs, incepand din luna decembrie a acestui an, si noul BMW XM non-Label Red.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373