Stiri

Primele detalii oficiale despre noul BMW M850i xDrive Coupe

De 26 aprilie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

BMW continua sa pastreze camuflajul pe mult asteptatul model Seria 8 insa nu se fereste sa dezvaluie detaliile tehnice despre noul M850i xDrive Coupe.

Descris ca un model care ofera „o sportivitate fascinanta si un confort suprem”, modelul M Performance va fi propulsat de o noua generatie a motorului V8 capabil sa dezvolte pe M850i 523 cai putere si un cuplu maxim de 750 Nm, cu peste 60 CP mai mult decat V8-ul twin-turbo de 4.4 litri.

Noul motor va lucra in tandem cu o transmisie automata etajata in 8 rapoarte si un diferential blocabil. Cu acest pachet, M850i xDrive Coupe va putea sprinta pe prima suta in mai putin de 4 secunde.

Modelul va fi prevazut si cu un sistem integral de directie activa si o suspensie M adaptiva, dar si o evacuare sport care va furniza in orice moment marturia puterii de sub capota. Sistemul de control al stabilitatii si amortizoarele controlate electronic ofera un reglaj fin asupra dinamicii masinii in functie de modul de rulare selectat. BMW va prezenta oficial noua generatie Seria 8 in 15 iunie urmand ca primele livrari sa inceapa catre finele anului.

Share

Leave a Reply

1 × 5 =