HighlightStiri

Primele imagine cu noul Audi Q8

De 5 iunie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Pregatit de prezentarea oficiala in Shenzhen, noul Audi Q8 si-a aratat fata in primele poze oficiale publicate pe internet cu cateva ore inaintea evenimentului din China. Din primele imagini, se poate observa cum crossoverul german pastreaza linia stilistica a conceptelor Q8 si Q8 Sport care l-au precedat.

Drept urmare, noul Audi Q8 se impune cu o tinuta estetica mult mai sportiva decat Q7. Designul frontal este dominat de grila Singleframe cu bare cromate verticale care vin pe un fond de gri, lucru care creeaza un contrast vizual interesant. Grila este flancata de guri de aerisire gigant in partea inferioara si blocuri optice subtiri cat sa ofere o tinuta agresiva si armonioasa.

Linia coborata a capotei si plafonul inclinat sunt elementele de design care inscriu noul crossover in directia elegantei. Spatele masinii prezinta acelasi design agresiv la nivelul barei dar si o solutie neconventionala pentru aerodinamica hayonului. In plus, stopurile de lumini sunt conectate printr-o dunga glossy neagra.

Interiorul paraseste zona de sportivitate in favoarea unui habitaclu luxos si tehnologizat. Audi Q8 urmeaza in cabina pasii inceputi de modelele A6 si A8, cu o plansa de bord minimalista, o sumedenie de insertii metalice si tapiterie din piele de cea mai buna calitate cu accente de Alcantara.

Instrumentarul de bord digital si volanul cu baza plata sunt dedicate exclusiv soferului iar zona centrala este dominata de cele doua display-uri, unul pentru sistemul de climatizare si unul pentru sistemul de infotainment. Locurile din spate dispun de suficient spatiu iar pasagerii de aici se pot bucura de aportul unui touchscreen montat in spatele consolei centrale.

Informatiile tehnice nu sunt inca publice, insa se stie ca noul Q8 dispune de un portbagaj cu 605 litri iar sub capota vor lua loc motorizari precum un V6 3.0 litri cu 335 cai putere pe benzina si doua TDI-uri de 3.0 litri.

 

Share

Leave a Reply

5 + 11 =