Stiri

Primele imagini cu Hyundai Tucson N Line

De 11 noiembrie 2020No Comments

Hyundai Motor a prezentat primele fotografii cu viitoarea echipare Tucson N Line. Noua versiune va avea un look mai agresiv si detalii personalizate la interior, cu o cromatica si dotari dedicate. Hyundai N Line serveste ca anticamera pnetru viitorul model de performanta sub brandul N. Alaturi de Tucson, in Europa mai sunt oferite echipari N line pentru i10, i20, i30 si Kona. 

Gama Tucson foloseste motoare cu tehnologie hibrid in toate formele ei: mild, in serie si plug-in. Versiunile mild hybrid cu sistem de 48V sunt trei la numar: 1.6 T-GDI de 150 CP, 1.6 T-GDI de 180 CP si turbodieselul 1.6 CRDi de 136. Ultimele doua pot fi echipate optional cu tractiune integrala. Transmisiile disponibile pentru acestea sunt cea manuala inteligenta  cu sase trepte (6iMT) si automata cu sapte trepte si doua ambreiaje (7DCT).

Versiunea hibrid foloseste acelasi motor 1.6 T-GDI, impreuna cu un motor electric de 44.2 kW si o baterie litiu-ion de 1.49 kWh. Puterea totala a sistemului ajunge la 230 CP, fiind oferit atat cu tractiune fata, cat si integrala. Transmisia este automata cu sase trepte si convertizor de cuplu (6AT). Anul viitor se va alatura in oferta versiunea plug-in hybrid, cu motorul termic 1.6 T-GDI, care va reprezenta cel mai puternic model Tucson: 265 CP.

Hyundai Tucson va aparea in showroom-uri la finalul acestui an, echiparea N Line urmand a fi disponibila din primavara lui 2021.

Share