Stiri

Primele imagini cu interiorul limuzinei Kia K8

De 6 martie 2021martie 9th, 2021No Comments
; ; ; ;

Kia a prezentat interiorul modelului sau de lux K8, primul vehicul al marcii ce poarta noul logo. K8 va inlocui pe pietele globale modelele Cadenza si K900, aducan un nivel de lux nemaintalnit pana acum la constructorul coreean. Sunt folosite materiale de cea mai buna calitate, alaturi de lemn, piele Nappa si finisaje glossy.

Iluminarea ambientala Star Cloud completeaza atmosfera luxoasa, pentru ca plansa de bord sa aduca un disply panoramic curbat, format din doua ecrane de 12 inci, unul pentru instrumentar si celalalt pentru sistemul de infotainment. Pentru sistemul audio, Kia a colaborat, in premiera, cu frenumita companie britanica Meridian pentru un sistem premium sound cu 14 difuzoare. 

La baza ecranului de pe consola se gasesc interfetele sistemelor de infotainment si climatizare, care se opereaza de pe un touchpad. Un controller central permite schimbarea intre cele doua moduri. K8 mai aduce in premiera un nou volan, a carui forma va fi perpetuata si pe viitoarelke modele Kia. Noul model se va lansa la sfarasitul acestui an , insa nu va fi comercializat in Europa.

Share