Stiri

Primele imagini cu interiorul lui Lamgorghini Urus

De 29 noiembrie 2017No Comments

Mai sunt doar cateva zile pana cand Lamborghini va prezenta oficial primul SUV din istoria marcii de supercaruri, modelul Urus.

Pana atunci, marca italiana a decis sa nu mai ascunda practic cea mai mare necunoscuta in legatura cu noul model – interiorul- si a publicat cateva imagini pe contul de Instagram al companiei. La o prima analiza, se poate conchide ca Urus va beneficia de o cabina sport cu accente de lux.

Designerii Lamborghini au mers pe mana unui interior bespoke care are putine in comun cu fratii din grup cu care imparte platforma SUV-ului: Bentley Bentayga si Porsche Cayenne. Insertiile din fibra de carbon si accentele metalice vor fi la ele acasa in noul Urus iar volanul cu baza plata nu mai reprezinta nicio supriza.

Cel mai interesant aspect il reprezinta cele trei display-uri digitale, pentru instrumentarul de bord, sistemul infotainment si clima. Sub ecranul de control al climei, se regaseste selectorul Anima, prevazut cu un design atractiv, care va dirija masina intre cele 6 moduri de rulare, specifice fiecarui tip de teren.

Scaunele cu tapiterie in doua vartiante de piele, cusaturi contrastante, schimatorul unic, emblema marcii pe plansa de bord si aeratoarele hexagonale completeaza acest peisaj. Noul Lamborghini Urus isi va face debutul in data de 4 decembrie, cand este asteptat cu motorul V8 de 4.0 litri twin-turbo capabil sa dezvolte pana la 650 cai putere si un cuplu maxim de 850 Nm.

Share

Leave a Reply

3 × 3 =