Stiri

Primele imagini cu noile Smart ForTwo si ForFour

De 16 iulie 2014No Comments

Smart prezinta noile generatii ForTwo si ForFour in aceasta seara, insa primele imagini oficiale cu noile modelele au aparut deja pe internet. Nu este un secret ca designul este unul evolutionar, inspirat de recentele concepte Smart si se identifica printr-o schema de doua culori la caroserie si jante din aliaj vopsite in negru.

Marca detinuta de Daimler a dorit sa pastreze identitatea modelelor sale, motiv pentru care nu a operat modificari decat la nivelul blocurilor optice, care acum sunt mai mari, si la grila fata care acum a castigat in dimensiuni. Pentru posterior s-a ales solutia rafinarii stilistice, motiv pentru care nu s-a intervenit serios.

Interiorul este unul complet nou si mult mai modern. Se distinge prin imbinarea de culori folosite la fatetele portierelor, scaune sau plansa de bord, in timp ce versiunile de top dispun de un touchscreen individual.

Ambele modele sunt prevazute cu un volan in trei spite dotat cu functii de comanda, noi guri de ventilare si manere cromate pentru portiere. Noile generatii Smart vor fi expuse in fata publicului larg la Salonul Auto de la Paris, in toamna acestui an. {gallery}Smart{/gallery}

Share

Leave a Reply

three − 1 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373