Stiri

Primele imagini cu noua generatie Aston Martin Vantage

De 2 august 2017No Comments
; ; ; ;

Aston Martin a publicat primele imagini oficiale cu noua generatie a modelului Vantage, care va fi prezentat catre finele acestui an.

Prezentat intr-o versiune camuflata, care in fapt ascund doar cateva detalii stilistice, noul Vantage face apel la moda blocurilor optice subtiri, dispune de o noua grila cu elemente preluate de pe Vulcan, guri de aerisire incorporate in aripile frontale, jante masive si un sistem de franare cu etrierele masive la vedere.

Spatele noului Aston Martin Vantage are la baza un design extrem de agresiv, marcat de difuzorul gigant flancat de un sistem de evacuare dual. Aston Martin nu a oferit nicio informatie de ordin tehnic, dar se banuieste ca masina va utiliza platforma noului DB11.

Nu e un secret ca DB11 este propulsat de un V8 twin-turbo de 4.0 litri cu 503 cai putere si un cuplu maxim de 695 Nm. Daca configuratia noului Vantage va ramane apropiata de cea a lui DB11, modelul ar trebui sa sprinteze, cu acest motor, pe prima suta in 4 secunde si ar atinge peste 300 km/h.

Share

Leave a Reply

2 × 4 =