HighlightStiri

Primele imagini cu noul BMW Z4, scapate pe internet

De 13 august 2018No Comments
; ; ; ;

Primele imagini cu noua generatie a roadster-ului BMW Z4 au fost „scapate” pe internet iar modelul de serie arata exact la fel ca varianta concept.

Noul BMW Z4 este dezvoltat pe baza unui parteneriat intre BMW si Toyota, in urma caruia Toyota va lansa noul Supra, iar BMW va readuce pe piata celebrul sau roadster. Astfel, primele imagini oficiale cu versiunea de productie apar pe internet datorita celor de la SupraMVK si Bimmer Post.

Daca se vor dovedi originale, aceste imagini confirma inca de pe acum ca nu exista diferente estetice majore intre versiunea de productie si cea prezentata in rol de concept. Blocurile optice angulare si grila lata raman la locul lor, insa zonele inferioare de aerisire sunt semnificativ mai mici decat in cazul conceptului.

Cu o infatisare frontala agresiva si dinamica, noul Z4 dispune de un spate care preia o serie de elemente de pe noul Seria 8.  Cea de a treia imagine, din profil, releva pe langa stilistica atragatoare si faptul ca noul Z4 este un soft top. BMW va prezenta noul Z4 in premiera mondiala la finele acestei luni, in cadrul Pebble Beach Concours d’Elegance.

Share

Leave a Reply

fifteen − 5 =