Stiri

Primele imagini cu noul Cadillac CTS

De 8 aprilie 2013No Comments

Cadillac CTS va ocupa locul de frunte in standul marcii detinute de GM la Salonul Auto de la New York.Noul Cadillac CTS va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la New York, insa pana atunci, cateva imagini si-au facut deja debutul pe internet.

Pana acum, singura informatie pe care o aveam despre Cadillac CTS era legata despre motorul biturbo V6 cu 420 de cai putere. Chiar daca din imagini nu se vede masina integral, se pot observa cateva detalii interesante, mai ales la capitolul design frontal.

Blocurile optice in stil bumerang sunt insotite de LED-uri verticale care se prelungesc pana la nivelul aripilor. CTS vine cu aceeasi abordare ca si in cazul lui XTS sau ATS, insa elementele componente prezinta mai multa masculinitate.

De asemenea, ne putem face o parere si despre partea posterioara, mai ales la nivelul stopurilor de lumini, sau portierele usilor prevazute cu insertii din lemn.  Mai multe detalii vor fi disponibile odata cu prezentarea oficiala de la salonul newyorkez.

Robert Gherghe

robert@voom.ro

Share

Leave a Reply

fourteen + 11 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373